Actueel

Dit jaar 2019 sluit het kantoor en de wijkwinkel vanaf woensdag 18 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020. Op maandag 6 januari 2020 zijn wij weer aanwezig aan de Vaerhorst 22a.

Het bestuur en alle vrijwilligers wensen iedereen, in Zuidwijk en omstreken, fijne feestdagen en een voorspoedig 2020.

Woont u in Zuidwijk en heeft u een kind in de leeftijd van 2-12 jaar? En wilt u graag meedenken met de nieuwe school? Dan is de Stichting De Verre Bergen op zoek naar U! Voor de nieuwe school in oprichting zijn ze op zoek naar een groepje ouders die het leuk vinden met hen mee te denken over verschillende onderwerpen. Voor meer info, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of kom naar de infobijeenkomst op zaterdag 5 oktober a.s. van 16.00 - 17.00 uur bij ZuidRijk, Schoonegge 60.

Op woensdag 20 maart is tijdens een feestelijke bijeenkomst de officiele bouw van de HPC Zuidwijk gestart. Deze praktijkschool is onderdeel van het LMC voortgezet onderwijs. De verwachting is dat de eerste leerlingen hier terecht kunnen na de zomervakantie van 2020.                             

Subcategorieën

Aanvullende gegevens