Actueel

Woont u in Zuidwijk en heeft u een kind in de leeftijd van 2-12 jaar? En wilt u graag meedenken met de nieuwe school? Dan is de Stichting De Verre Bergen op zoek naar U! Voor de nieuwe school in oprichting zijn ze op zoek naar een groepje ouders die het leuk vinden met hen mee te denken over verschillende onderwerpen. Voor meer info, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of kom naar de infobijeenkomst op zaterdag 5 oktober a.s. van 16.00 - 17.00 uur bij ZuidRijk, Schoonegge 60.

Op woensdag 20 maart is tijdens een feestelijke bijeenkomst de officiele bouw van de HPC Zuidwijk gestart. Deze praktijkschool is onderdeel van het LMC voortgezet onderwijs. De verwachting is dat de eerste leerlingen hier terecht kunnen na de zomervakantie van 2020.                             

De bouw van het laatste stukje Sprankelveld langs de Slinge vordert snel. Deze 14 woningen van maar liefst 4 verdiepingen, met 4 tot 7 slaapkamers, hebben een eigen carport met parkeerplaats aan de achterzijde. De verwachting is dat hier begin 2020 de eerste bewoners hun intrek zullen nemen. 

Subcategorieën

Aanvullende gegevens